Joensuu 7.-8.8. Pori 21.-22.8.

21.-22.8.

Pori lokki-lava

ROCK IN THE CITY PORI 2020 – INFOJA TAPAHTUMAAN SAAPUVILLE

Rock in the City -festivaalin portit avataan sekä perjantaina että lauantaina klo 15.00. Tapahtuma päättyy n. klo 01.00. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.

RANNEKKEENVAIHTO

Kaikki ennakkoliput, myös yhden päivän liput, vaihdetaan rannekkeisiin. Voit vaihtaa liput rannekkeeseen myös ennakkoon torstaina klo 15-19 festivaalialueen pääporteilla Kirjurinluodossa. Perjantaina ennakkorannekkeenvaihto avautuu klo 12 lipunmyyntipisteellä festivaalialueen portilla.

Varsinainen rannekkeenvaihtopiste avautuu puoli tuntia ennen porttien aukeamista sekä perjantaina että lauantaina ja pysyy auki koko päivän. Ennakkopisteellä vaihdetaan sekä yhden että kahden päivän lippuja rannekkeisiin. Ennakkolippu voi olla joko paperinen tai sähköinen. HUOM! Ranneke laitetaan pisteellä ranteeseen, joten jokaisen kävijän tulee noutaa ranneke henkilökohtaisesti.

Jos ostat lipun vasta paikan päältä ovilipunmyynnistä, saat rannekkeen saman tien, eikä sinun tarvitse vaihtaa lippua rannekkeeseen erikseen. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti sijaitsevat vierekkäin portilla.

Ranneke tulee pitää ranteessa koko tapahtuman ajan. Jos sinulla on kahden päivän lippu, sama ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle myös toisena tapahtumapäivänä. HUOM! Ranneketta ei saa irrottaa tai leikata pois ranteesta kesken festivaalin, jos mielii sen kanssa vielä takaisin tapahtuma-alueelle. Vain ehjä, ranteessa oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan.

OVILIPUNMYYNTI

Tapahtuman kaikkia lipputyyppejä on myynnissä pääportin yhteydessä, mikäli tapahtumaa ei ole myyty ennakkoon loppuun. Loppuunmyynnistä tiedotetaan tapahtuman nettisivuilla ja Facebookissa. Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät luottokortit (Visa ja MasterCard), mutta Smartum- tai kulttuuriseteleitä emme valitettavasti ota vastaan.

Päiväliput maksavat ovelta 50€ ja kahden päivän liput 85€.

Priority-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä hintaan 75€/päivä, 135€/2 päivää. Asiakkaiden on myös mahdollista ostaa porteilta priority-upgrade ja päästä nauttimaan suolaisesta purtavasta, omista WC-tiloista sekä oman baarin palveluista. Upgrade maksaa 30€/päivä ja niitä on saatavilla rajoitetusti.

Liput ovat ennakkomyynnissä Ticketmasterin ja Lippu.fi:n kautta.

Lipunmyyntipisteellä on myytävänä myös korvatulppia, hengityssuojaimia ja sadetakkeja.

NARIKKA

Portilta, rannekkeenvaihtopisteen yhteydestä, löytyy narikka. Narikkamaksu on 3€/henkilö. Lisäkäynti kustantaa 3€.

PRIORITY

Priority-lippuun sisältyy priority-ranneke, jolla on pääsy omalle katetulle alueelle, josta löytyvät omat WC-tilat ja oma baari. Alueella on tarjolla pientä naposteltavaa priority-asiakkaille.

Jos sinulla on ennakkoon hankittu priority-lippu, se vaihdetaan priority-rannekkeeseen portilla rannekkeenavihtopisteellä. Priority-lipun voi myös vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon, kts. ylempää kohta rannekkeenvaihto.

TURVALLISUUS

Alueen sisäänkäynnillä tehdään kaikille festivaalivieraille turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys suuressa yleisötapahtumassa. Jättämällä kielletyt esineet kotiin tai narikkaan nopeutat huomattavasti turvatarkastusta.

Alueelle ei saa tuoda:
- pantilliset pullot, purkit, tölkit
- ammattimaiset järjestelmäkamerat, videokamerat, selfiekepit
- sateenvarjot
- retkituolit (alueelta löytyy istumapaikka kaikille!)
- kaikenlaiset juomat
- lemmikit
- aseet, räjähteet, ilotulitteet, laserpointerit...
- dronelennokit
- käsidesipullot (käsidesiä on alueella jaossa runsain mitoin, lähes joka puolella)

Alueelle saa tuoda:
- tyhjä muovinen juomapullo max. 0,5l (ei panttia tai etikettejä)
- pieniä eväitä (esim. sämpylä tms.)

Alueelta löytyy ensiapupiste.

Festivaalialueella liikkuu erillinen desicrew, joka huolehtii alueen puhtaudesta. Annathan desicrew’lle työrauhan! Alueella on myös useita käsienpesupisteitä sekä käsidesipisteitä. Muistathan pitää huolta hygieniasta sekä turvaväleistä!

FESTIVAALIALUEEN PALVELUT

Alueella on esiintymislavan lisäksi ravintolapalveluita, ruokamyyntiä ja muita myyntikojuja. Alueelta löytyy runsaasti istumapaikkoja. Alueella myydään laadukasta pikaruokaa moneen makuun. Tapahtuman ravintolassa on A-oikeudet.

TÖLKKIPANTTI

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti-järjestelmä. Jokaisen juoman oston yhteydessä veloitetaan tölkkipantti 2€/tölkki. Saat pantin takaisin, kun palautat tyhjän tölkin tiskille. Kerrallaan voi palauttaa max. 3 tölkkiä/asiakas.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä tupakointipaikalla. Otathan huomioon muiden festivaalivieraiden viihtyvyyden. Alueella ei ole myynnissä tupakkatuotteita.

ESTEETTÖMYYS

Avustettava saa ottaa mukaansa maksutta avustajan tapahtumaan. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseensa. Avustajan ja avustettavan tulee saapua yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteeseen. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

Festivaalialue on esteetön. Lavan etuosassa on oma alue pyörätuolikatsojille. Ensiapupisteen vieressä sijaitsee inva-WC, jonka avausta pyydetään EA-pisteeltä. Inva-WC on vain liikuntarajoitteisten asiakkaiden käytössä.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavaroita voi kysellä lipunmyynnistä. Löytötavaroiden toimituspaikasta ilmoitetaan tapahtuman jälkeen.

MEDIA

MEDIAN JA KUTSUVIERAIDEN LIPUT JA PASSIT VOI NOUTAA LIPUNMYYNNISTÄ HENKILÖLLISYYSTODISTUSTA VASTAAN. MEDIAN AKKREDITOINTI ON PÄÄTTYNYT.

TERVETULOA ROKKAAMAAN!