Kuopio 11.-12.6. Rauma 18.-19.6. Kouvola 2.-3.7. Oulu 9.-10.7. Rovaniemi 16.-17.7. Lappeenranta 23.-24.7. Lahti 23.-24.7. Kerava 30.-31.7. Joensuu 6.-7.8. Jyväskylä 13.-14.8. Pori 20.-21.8.

13.-14.8.

Jyväskylä Lutakonaukio

Rock in the City -festivaalin portit avataan sekä perjantaina että lauantaina klo 15:00. Tapahtuma päättyy n. klo 01:00. Lipunmyynti ja rannekkeenvaihto aukeavat klo 13:00.

Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.

RANNEKKEET

Kaikki festariliput vaihdetaan rannekkeisiin rannekkeenvaihtopisteellä sisääntulon yhteydessä. Rannekkeen kanssa pääsee kulkemaan tapahtuman portista sisään ja ulos päivän aikana.

HUOM! Ranneke laitetaan pisteellä ranteeseen, joten jokaisen kävijän tulee noutaa ranneke henkilökohtaisesti.

Rannekevaihto on auki festivaalin porteilla seuraavasti:

To 12.8. klo 15-19
Pe 13.8. klo 13-
La 14.8. klo 13-

Jos ostat lipun vasta paikan päältä ovilipunmyynnistä, saat rannekkeen saman tien, eikä sinun tarvitse vaihtaa lippua rannekkeeseen erikseen. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti sijaitsevat vierekkäin portilla.

Ranneke tulee pitää ranteessa koko tapahtuman ajan. Jos sinulla on kahden päivän lippu, sama ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle myös toisena tapahtumapäivänä.

HUOM! Ranneketta ei saa irrottaa tai leikata pois ranteesta kesken festivaalin, jos mielii sen kanssa vielä takaisin tapahtuma-alueelle. Vain ehjä, ranteessa oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan.

OVILIPUNMYYNTI

Tapahtuman kaikkia lipputyyppejä on myynnissä pääportin yhteydessä, mikäli tapahtumaa ei ole myyty ennakkoon loppuun. Loppuunmyynnistä tiedotetaan tapahtuman nettisivuilla ja Facebookissa. Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät luottokortit (Visa ja MasterCard), mutta Smartum- tai kulttuuriseteleitä emme valitettavasti ota vastaan.

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon osoitteesta: www.rockinthecity.fi/jyvaskyla

Ovilippujen hinnat:
1 päivä: 50€
2 päivää: 90€
Priority 1 päivä: 80€
Priority 2 päivää: 140€

Lippujen korotukset:
1pv lippu -> 2pv lippu: 40€
1pv lippu -> 1pv priority: 30€
1pv lippu -> 2pv priority: 90€
2pv lippu -> 2pv priority: 60€

Huom! Lippuja voi korottaa porteilla niin kauan kuin Priority-kapasiteettia riittää. Saavuthan siis ajoissa paikalle, jos aiot korottaa lippuluokkaasi.

TURVALLISUUSOHJE

Rock In The City -festareille on sydämen asia huolehtia turvallisuudesta ja terveydestä. Huomioimme kaikessa toiminnassamme hygienian ja turvavälit. Teemme työmme terveenä ja toivomme myös sinun saapuvan juhlimaan vain täysin terveenä. Otetaan yhdessä huomioon muut juhlavieraat ja noudatetaan näitä ohjeita:

- Huomioidaan muut ja toimitaan vastuullisesti myös juhliessa
- Muistetaan huolehtia käsihygieniasta myös festivaalialueella. Paikalla on käsienpesu- ja desinfiointipaikat. Pestään/desinfioidaan kädet porteilla tullessa ja mennessä, WC-käyntien jälkeen ja ruokailujen yhteydessä.
- Tullaan paikalle vain täysin terveenä!

Ethän saavu alueelle, jos tunnet minkäänlaisia flunssan oireita tai olet altistunut koronalle.

- Tule alueelle ajoissa ja huolehdi riittävistä turvaväleistä, mikäli joudut jonottamaan.
- Vältetään ylimääräistä lähikontaktia henkilökuntaan ja muihin juhlijoihin. Suosittelemme maskin käyttöä, mikäli lähikontaktia ei voida välttää. Festivaalialueelta löytyy tilaa kyllä kaikille.
- Tapahtuman asiakasmäärää on rajattu, jotta mahdumme kaikki juhlimaan turvallisesti ja väljästi.
- Yskiessä tai aivastaessa suojaa suusi hihalla tai nenäliinalla.
- Suosimme lähimaksua tai maksukorttia palvelu- ja myyntipisteillä.
- Lataa Koronavilkku-sovellus, jotta mahdolliset tartuntaketjut ovat helpommin jäljitettävissä.
- Lippukaupat ovat keräävät henkilötietoja luottamuksellisesti, jotta mahdollisia tartuntaketjuja on helpompi jäljittää. Jos ostat lippusi ovelta, jätäthän yhteystietosi henkilökunnallemme tätä varten. Henkilötietoja ei käytetä mihinkään muuhun.

Mikäli kysymyksiä herää, on henkilökuntamme paikalla vastaamassa ja opastamassa. Paikalla hygieniasta huolehtimassa on myös DESITEAM, joka kiertää ja desinfioi pintoja koko festivaalin ajan.

Noudatamme tapahtumassa voimassa olevia viranomaisten määräyksiä sekä lakeja.

Huolehditaan turvallisuudesta ja hygieniasta yhdessä. Näin varmistamme yhdessä kaikille riemukkaan festivaalikokemuksen!