Kuopio 11.-12.6. Rauma 18.-19.6. Kouvola 2.-3.7. Oulu 9.-10.7. Rovaniemi 16.-17.7. Lappeenranta 23.-24.7. Lahti 23.-24.7. Kerava 30.-31.7. Joensuu 6.-7.8. Jyväskylä 13.-14.8. Pori 20.-21.8.

6.-7.8.

Joensuu sirkkalan puisto

Rock in the City -festivaalin portit avataan sekä perjantaina että lauantaina klo 15:00. Tapahtuma päättyy n. klo 01:00. Lipunmyynti ja rannekkeenvaihto aukeavat klo 13:00.

Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.

RANNEKKEET

Kaikki festariliput vaihdetaan rannekkeisiin rannekkeenvaihtopisteellä sisääntulon yhteydessä. Rannekkeen kanssa pääsee kulkemaan tapahtuman portista sisään ja ulos päivän aikana.

HUOM! Ranneke laitetaan pisteellä ranteeseen, joten jokaisen kävijän tulee noutaa ranneke henkilökohtaisesti.

Rannekkeenvaihto on auki festivaalin porteilla seuraavasti:

To 5.8. klo 15-19
Pe 6.8. klo 13-
La 7.8. klo 13-

Jos ostat lipun vasta paikan päältä ovilipunmyynnistä, saat rannekkeen saman tien, eikä sinun tarvitse vaihtaa lippua rannekkeeseen erikseen. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti sijaitsevat vierekkäin portilla.

Ranneke tulee pitää ranteessa koko tapahtuman ajan. Jos sinulla on kahden päivän lippu, sama ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle myös toisena tapahtumapäivänä.

HUOM! Ranneketta ei saa irrottaa tai leikata pois ranteesta kesken festivaalin, jos mielii sen kanssa vielä takaisin tapahtuma-alueelle. Vain ehjä, ranteessa oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan.

OVILIPUNMYYNTI

Tapahtuman kaikkia lipputyyppejä on myynnissä pääportin yhteydessä, mikäli tapahtumaa ei ole myyty ennakkoon loppuun. Loppuunmyynnistä tiedotetaan tapahtuman nettisivuilla ja Facebookissa. Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät luottokortit (Visa ja MasterCard), mutta Smartum- tai kulttuuriseteleitä emme valitettavasti ota vastaan.

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon osoitteesta: http://www.rockinthecity.fi/joensuu

Ovilippujen hinnat:
1 päivä: 50€
2 päivää: 90€
Priority 1 päivä: 80€
Priority 2 päivää: 140€

Lippujen korotukset:
1pv lippu -> 2pv lippu: 40€
1pv lippu -> 1pv priority: 30€
1pv lippu -> 2pv priority: 90€
2pv lippu -> 2pv priority: 60€

Huom! Lippuja voi korottaa porteilla niin kauan kuin Priority-kapasiteettia riittää. Saavuthan siis ajoissa paikalle, jos aiot korottaa lippuluokkaasi.

PRIORITY

Priority-lippuun sisältyy priority-ranneke, jolla on pääsy omalle katetulle alueelle, josta löytyvät omat WC-tilat ja oma baari. Alueella on tarjolla pientä naposteltavaa priority-asiakkaille.

Jos sinulla on ennakkoon hankittu priority-lippu, se vaihdetaan priority-rannekkeeseen portilla rannekkeenvaihtopisteellä. Priority-lipun voi myös vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon, kts. ylempää kohta rannekkeenvaihto.

FESTIVAALIALUEEN PALVELUT

Alueella on ravintolapalveluita, ruokamyyntiä ja muita myyntikojuja, kuten artistien paitamyynti. Istumapaikkoja löytyy runsaasti ja tapahtuman ravintolassa on A-oikeudet.

Kaikkien festivaalivieraiden käytössä on vesipiste.

TÖLKKIPANTTI

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti-järjestelmä. Jokaisen juoman oston yhteydessä veloitetaan tölkkipantti 2 euroa/tölkki. Saat pantin takaisin, kun palautat tyhjän tölkin tiskille. Kerralla voi palauttaa max. 3 tölkkiä/asiakas.

NARIKKA

Portilta rannekkeenvaihdon läheisyydestä löytyy narikka. Narikkamaksu on 3 euroa/henkilö/käyntikerta.

TURVALLISUUS

Sisäänkäynnillä tehdään kaikille festarivieraille turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa kaikkien kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys tapahtumassa.

Jättämällä kielletyt esineet kotiin tai narikkaan nopeutat turvatarkastuksen kulkua.

Alueelle EI saa tuoda:

- pantilliset pullot tai tölkit
- ammattimaiset järjestelmäkamerat, videokamerat, selfiekepit
- sateenvarjot
- retkituolit
- kaikenlaiset juomat
- lemmikit
- aseet, räjähteet, ilotulitteet, laserosoittimet
- dronelennokit
- omat eväät

Alueelle saa tuoda: - tyhjä muovinen juomapullo max 0,5l (ei panttia tai etikettiä)
- pieni käsidesi
- aurinkorasva

ENSIAPU

Alueelta löytyy ensiapupiste.

DESITEAM

Alueella kiertää desiteam, joka puhdistaa pintoja pitkin festivaalipäivää. Paikalta löytyy myös käsienpesu- ja desinfiointipisteet.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä tupakointipaikalla. Huomioithan muiden festivaalivieraiden viihtyvyyden.

Alueella ei myydä tupakkatuotteita.

ESTEETTÖMYYS

Avustettava saa ottaa avustajan maksutta mukaansa.

Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiin tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua samaan aikaan avustettavan kanssa rannekevaihtopisteelle, jossa molemmat saavat tapahtumarannekkeen. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

Lavan etuosassa on oma alue pyörätuolilla liikkuville. Ensiapupisteen vierestä löytyy inva-WC, jonka avaus pyydetään EA-pisteeltä. Inva-WC on vain liikuntarajoitteisten käytössä.

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI

Festivaali järjestetään kaupungin keskustassa, johon pääsee vaivattomasti paikalle julkisilla, pyörällä tai kävellen. Erillistä parkkialueita ei ole festivaalin puolesta tarjolla, vaan asiakkaiden on pysäköitävä kaupungin paikoille.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavaroita voi kysellä lipunmyynnistä. Löytötavaroiden toimituspaikasta tapahtuman jälkeen ilmoitetaan tapahtuman jälkeen.

MEDIA

Median ja kutsuvieraiden liput ja passit voi noutaa lipunmyynnistä henkilöllisyystodistusta vastaan.

TERVETULOA ROKKAAMAAN!

www.rockinthecity.fi

TURVALLISUUSOHJE

Rock In The City -festareille on sydämen asia huolehtia turvallisuudesta ja terveydestä. Huomioimme kaikessa toiminnassamme hygienian ja turvavälit. Teemme työmme terveenä ja toivomme myös sinun saapuvan juhlimaan vain täysin terveenä. Otetaan yhdessä huomioon muut juhlavieraat ja noudatetaan näitä ohjeita:

- Huomioidaan muut ja toimitaan vastuullisesti myös juhliessa
- Muistetaan huolehtia käsihygieniasta myös festivaalialueella. Paikalla on käsienpesu- ja desinfiointipaikat. Pestään/desinfioidaan kädet porteilla tullessa ja mennessä, WC-käyntien jälkeen ja ruokailujen yhteydessä.
- Tullaan paikalle vain täysin terveenä!

Ethän saavu alueelle, jos tunnet minkäänlaisia flunssan oireita tai olet altistunut koronalle.

- Tule alueelle ajoissa ja huolehdi riittävistä turvaväleistä, mikäli joudut jonottamaan.
- Vältetään ylimääräistä lähikontaktia henkilökuntaan ja muihin juhlijoihin. Suosittelemme maskin käyttöä, mikäli lähikontaktia ei voida välttää. Festivaalialueelta löytyy tilaa kyllä kaikille.
- Tapahtuman asiakasmäärää on rajattu, jotta mahdumme kaikki juhlimaan turvallisesti ja väljästi.
- Yskiessä tai aivastaessa suojaa suusi hihalla tai nenäliinalla.
- Suosimme lähimaksua tai maksukorttia palvelu- ja myyntipisteillä.
- Lataa Koronavilkku-sovellus, jotta mahdolliset tartuntaketjut ovat helpommin jäljitettävissä.
- Lippukaupat ovat keräävät henkilötietoja luottamuksellisesti, jotta mahdollisia tartuntaketjuja on helpompi jäljittää. Jos ostat lippusi ovelta, jätäthän yhteystietosi henkilökunnallemme tätä varten. Henkilötietoja ei käytetä mihinkään muuhun.

Mikäli kysymyksiä herää, on henkilökuntamme paikalla vastaamassa ja opastamassa. Paikalla hygieniasta huolehtimassa on myös DESITEAM, joka kiertää ja desinfioi pintoja koko festivaalin ajan.

Noudatamme tapahtumassa voimassa olevia viranomaisten määräyksiä sekä lakeja.

Huolehditaan turvallisuudesta ja hygieniasta yhdessä. Näin varmistamme yhdessä kaikille riemukkaan festivaalikokemuksen!