Kuopio 14.-15.6. Oulu 28.-29.6. Rauma 5.-6.7. Lahti 12.-13.7. Kouvola 19.-20.7. Rovaniemi 26.-27.7. Lappeenranta 2.-3.8. Jyväskylä 9.-10.8. Joensuu 16.-17.8.
KATSO PAIKKAKUNTAKOHTAISET ARTISTIT KAUPUNKIEN TAPAHTUMASIVUILTA:

ROCK IN THE CITY – INFOJA TAPAHTUMAAN SAAPUVALLE

 

Rock in the City -festivaalin portit avataan sekä perjantaina, että lauantaina klo 16.00. Tapahtuma päättyy n. klo 24.00. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.

 

RANNEKKEENVAIHTO

Kaikki ennakkoliput, myös yhden päivän liput, vaihdetaan portilla rannekkeisiin erillisellä rannekkeenvaihtopisteellä. Rannekkeenvaihto avautuu 15 minuuttia ennen porttien aukeamista. Ennakkolippu voi olla joko paperinen tai sähköinen. Ranneke laitetaan pisteellä ranteeseen, joten jokaisen kävijän tulee noutaa ranneke henkilökohtaisesti.

 

Jos ostat lipun vasta paikan päältä ovilipunmyynnistä, saat rannekkeen saman tien, eikä sinun tarvitse vaihtaa lippua rannekkeeseen erikseen. Lauantain liput vaihdetaan rannekkeisiin vasta lauantaina. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti sijaitsevat vierekkäin portilla. Lipunmyynti avautuu klo 16.00.

 

Ranneke tulee pitää ranteessa koko tapahtuman ajan. Pääset kulkemaan porteista ulos ja takaisin sisään esittämällä rannekkeen. Jos sinulla on kahden päivän lippu, sama ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle myös toisena tapahtumapäivänä. HUOM! Ranneketta ei saa irrottaa tai leikata pois ranteesta. Vain ehjä, ranteessa oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan.

 

OVILIPUNMYYNTI

Tapahtuman kaikkia lipputyyppejä on myynnissä pääportin yhteydessä, mikäli tapahtumaa ei ole myyty ennakkoon loppuun. Loppuunmyynnistä tiedotetaan tapahtuman nettisivuilla ja Facebookissa. Lipunmyynnistä voi ostaa myös korvatulppia ja sadetakkeja.

Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät luottokortit (Visa ja MasterCard), mutta Smartum- tai kulttuuriseteleitä emme valitettavasti ota vastaan.

Päiväliput maksavat ovelta 45€ ja kahden päivän liput 80€.

VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä hintaan 120€/päivä. Asiakkaiden on myös mahdollista ostaa porteilta VIP-upgrade ja päästä nauttimaan herkullisesta buffet-illallisesta, omista WC-tiloista sekä oman baarin palveluksista. Upgrade maksaa 80€/päivä ja niitä on saatavilla rajoitetusti.

Liput ovat ennakkomyynnissä Ticketmasterin kautta, yhden päivän lippu 39,90€ ja kahden päivän lippu 69,90€.

 

NARIKKA

Portilta, rannekkeenvaihtopisteen yhteydestä, löytyy narikka. Narikkamaksu on 3€ / henkilö. Lisäkäynti kustantaa 3€. VIP-lipulla narikka on maksuton.

 

VIP

VIP-lippuun sisältyy VIP-passi ja -ranneke, buffet-ruokailu, oma viihtyisä ja katettu VIP-alue, omat WC-tilat, VIP-hostin palvelut ja oma baari. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys lavalle. Narikka on VIP-asiakkaille maksuton.

 

VIP-lippu kustantaa ennakkoon ostettuna 109,90€ / päivä, ja ne myydään molemmille päiville erillisinä lippuna. Liput ovat ennakkoon myynnissä Ticketmasterilla.

 

Jos sinulla on ennakkoon hankittu VIP-lippu, se vaihdetaan VIP-passiin ja -rannekkeeseen portilla VIP-pisteellä. VIP-liput myydään päiväkohtaisina lippuina. VIP-liput vaihdetaan passeihin ja rannekkeisiin kumpanakin päivänä saapuessasi alueelle. Lauantain liput vaihdetaan passeihin ja rannekkeisiin vasta lauantaina.

 

TURVALLISUUS

Alueen sisäänkäynnillä tehdään kaikille festivaalivieraille turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys suuressa yleisötapahtumassa. Jättämällä kielletyt esineet kotiin tai narikkaan nopeutat huomattavasti turvatarkastusta.

 

Alueelle ei saa tuoda:

– pantilliset pullot, purkit, tölkit

– ammattimaiset järjestelmäkamerat, videokamerat, selfiekepit

– sateenvarjot

– retkituolit

– kaikenlaiset juomat

– lemmikit

– aseet, räjähteet, ilotulitteet, laserpointerit..

– dronelennokit

 

Alueelle saa tuoda:

– tyhjä muovinen juomapullo max. 0,5l (ei panttia tai etikettejä)

– pieniä eväitä (esim. sämpylä tms.)

 

Alueella sijaitsee ensiapupiste.

 

FESTIVAALIALUEEN PALVELUT

Alueella sijaitsee esiintymislavan lisäksi ravintolapalveluita, ruokamyyntiä ja muita myyntikojuja. Alueelta löytyy runsaasti istumapaikkoja. Alueella myydään laadukasta pikaruokaa moneen makuun. Tapahtuman ravintolassa on A-oikeudet.

 

TÖLKKIPANTTI

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti-järjestelmä. Jokaisen juoman oston yhteydessä veloitetaan tölkkipantti 2€ / tölkki. Saat pantin takaisin, kun palautat tyhjän tölkin tiskille. Kerrallaan voi palauttaa max. 3 tölkkiä/ asiakas.

 

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä tupakointipaikalla. Otathan huomioon muiden festivaalivieraiden viihtyvyyden. Alueella ei ole myynnissä tupakkatuotteita.

 

OHJELMA

Paikkakuntakohtaisen ohjelman löydät paikkakunnan omalta sivulta.

 

ESTEETTÖMYYS

Avustettava saa ottaa mukaansa maksutta avustajan tapahtumaan. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseensa. Avustajan ja avustettavan tulee saapua yhtä aikaa rannekkeenvaihtopisteeseen. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

 

Festivaalialue on esteetön. Lavan etuosassa sijaitsee oma alue pyörätuolikatsojille. Ensiapupisteen vieressä sijaitsee inva-WC, jonka avausta pyydetään EA-pisteeltä. Inva-WC on vain liikuntarajoitteisten asiakkaiden käytössä.

 

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavaroita voi kysellä lipunmyynnistä. Löytötavaroiden toimituspaikasta tapahtuman jälkeen ilmoitetaan paikkakuntakohtaisesti.

 

MEDIA

Median ja kutsuvieraiden liput ja passit voi noutaa lipunmyynnistä henkilöllisyystodistusta vastaan. Median akkreditointi tapahtuu osoitteessa http://www.rockinthecity.fi/akkreditointi