ROCK IN THE CITY – INFOJA TAPAHTUMAAN SAAPUVALLE

 

Ikäraja tapahtumiin on 18 vuotta.

Ohjelmat, soittoajat ja lippulinkit löydät kunkin tapahtuman sivulta.

RANNEKKEET

Kaikki festariliput vaihdetaan rannekkeisiin rannekkeenvaihtopisteellä sisääntulon yhteydessä. Rannekkeen kanssa pääsee kulkemaan tapahtuman portista sisään ja ulos päivän aikana.

HUOM! Ranneke laitetaan pisteellä ranteeseen, joten jokaisen kävijän tulee noutaa ranneke henkilökohtaisesti.

Jos ostat lipun vasta paikan päältä ovilipunmyynnistä, saat rannekkeen saman tien, eikä sinun tarvitse vaihtaa lippua rannekkeeseen erikseen. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti sijaitsevat vierekkäin portilla.

Ranneke tulee pitää ranteessa koko tapahtuman ajan. Jos sinulla on kahden päivän lippu, sama ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle myös toisena tapahtumapäivänä.

HUOM! Ranneketta ei saa irrottaa tai leikata pois ranteesta kesken festivaalin, jos mielii sen kanssa vielä takaisin tapahtuma-alueelle. Vain ehjä, ranteessa oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan.

OVILIPUNMYYNTI

Tapahtuman kaikkia lipputyyppejä on myynnissä pääportin yhteydessä, mikäli tapahtumaa ei ole myyty ennakkoon loppuun. Loppuunmyynnistä tiedotetaan tapahtuman nettisivuilla ja Facebookissa. Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät luottokortit (Visa ja MasterCard), mutta Smartum- tai kulttuuriseteleitä emme valitettavasti ota vastaan.

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Lippupisteestä.

Lippujen korotukset:

Huom! Lippuja voi korottaa porteilla niin kauan kuin Priority-kapasiteettia riittää. Saavuthan siis ajoissa paikalle, jos aiot korottaa lippuluokkaasi.

 

PRIORITY

Priority-lippu sisältää passin ja Rock In The City -kaulanauhan, pääsyn omalle priority-alueelle, jossa on oma teltta, baari ja omat saniteettipalvelut. Priority-alueelta on näkyvyys lavalle. Tarjolla on lisäksi pientä suolaista naposteltavaa. Huom! Lippu ei sisällä omia istumapaikkoja eikä ruokailua.

Jos sinulla on ennakkoon hankittu priority-lippu, se vaihdetaan priority-rannekkeeseen portilla rannekkeenvaihtopisteellä.

FESTIVAALIALUEEN PALVELUT

Alueella on ravintolapalveluita, ruokamyyntiä ja muita myyntikojuja, kuten artistien paitamyynti. Istumapaikkoja löytyy runsaasti ja tapahtuman ravintolassa on A-oikeudet.

Kaikkien festivaalivieraiden käytössä on vesipiste.

TÖLKKIPANTTI

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti-järjestelmä. Jokaisen juoman oston yhteydessä veloitetaan tölkkipantti 2 euroa/tölkki. Saat pantin takaisin, kun palautat tyhjän tölkin tiskille. Kerralla voi palauttaa max. 3 tölkkiä/asiakas.

NARIKKA

Portilta rannekkeenvaihdon läheisyydestä löytyy narikka. Narikkamaksu on 3 euroa/henkilö/käyntikerta.

TURVALLISUUS

Sisäänkäynnillä tehdään kaikille festarivieraille turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa kaikkien kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys tapahtumassa.

Jättämällä kielletyt esineet kotiin tai narikkaan nopeutat turvatarkastuksen kulkua.

Alueelle EI saa tuoda:

– pantilliset pullot tai tölkit

– ammattimaiset järjestelmäkamerat, videokamerat, selfiekepit

– sateenvarjot

– retkituolit

– kaikenlaiset juomat

– lemmikit

– aseet, räjähteet, ilotulitteet, laserosoittimet

– dronelennokit

– omat eväät (pois lukien pieni naposteltava esim. pähkinät, hedelmät)

Alueelle saa tuoda:

– tyhjä muovinen juomapullo max 0,5l (ei panttia tai etikettiä)

– pieni käsidesi

– aurinkorasva

ENSIAPU

Alueelta löytyy ensiapupiste.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä tupakointipaikalla. Huomioithan muiden festivaalivieraiden viihtyvyyden. Alueella ei myydä tupakkatuotteita.

ESTEETTÖMYYS

Avustettava saa ottaa avustajan maksutta mukaansa. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiin tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua samaan aikaan avustettavan kanssa rannekevaihtopisteelle, jossa molemmat saavat tapahtumarannekkeen. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

Lavan etuosassa on oma alue pyörätuolilla liikkuville. Ensiapupisteen vierestä löytyy inva-WC, jonka avaus pyydetään EA-pisteeltä. Inva-WC on käytössä vain liikuntarajoitteisille tai vessapassilla.

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI

Festivaalille pääsee vaivattomasti paikalle julkisilla, pyörällä tai kävellen. Erillistä parkkialueita ei ole festivaalin puolesta tarjolla, vaan asiakkaiden on pysäköitävä kaupungin paikoille.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavaroita voi kysellä lipunmyynnistä. Löytötavaroiden toimituspaikasta tapahtuman jälkeen ilmoitetaan tapahtuman jälkeen.

MEDIA

Median ja kutsuvieraiden liput ja passit voi noutaa lipunmyynnistä henkilöllisyystodistusta vastaan.

TERVETULOA ROKKAAMAAN!

Noudatamme tapahtumissa voimassa olevia viranomaisten määräyksiä sekä lakeja. Tällä hetkellä ei ole voimassa olevia rajoituksia.